Duvar Dekorasyonu

Kış Aylarında İçinizi Isıtacak “Şömineler”

Şömine Modelleri - 3

Genellikle müstakil evlerde bulunan ve kış aylarında yakıp karşısında ısınabileceğiniz, birşeyler içebileceğiniz veya kitap okuyabileceğiniz şömineleri, artık apartman dairelerinde de görmeye başladık. Yakmadığınız zamanlarda ise evinizde güzel ve dekoratif duran, önüne birkaç odun parçası yerleştirerek evinize otantik bir hava katabileceğiniz bir dekor ürünüdür.

Şömine Modelleri - 2

Günümüzde birçok türü bulunan şöminelerin, eğer ki evinizde bir baca yoksa ve siz illa ki şömine kullanmak istiyorsanız, elektrikli şömineler bulunmaktadır. Görsel olarak normal bir şömineden ayırt etmek oldukça zordur. İçerisine sanki odun yanıyormuş gibi gözükür.

Elektrikli Şömine
Elektrikli Şömine

Ama siz derseniz “elektrikli şömine mi olurmuş ?” diye, sizin içinde bir formül düşünülmüş. Bacasız şömine. Bu şöminelerde odunların üzerine dökülen bir yakıt sayesinde size gerçek ateşi veriyor ve duman yada koku çıkartmıyor. Bir insanın dururken çıkarttığı kadar CO² salıvermektedir.

Bacasız Şömine
Bacasız Şömine

Şömine tamamen bir keyif ürünüdür, müstakil evlerin çoğunda bulunur ama gelin görün ki kaç kere yaktınız diye sorsanız, bir elin parmaklarını geçmez. İlk başlarda bir heves ile haftada birkaç kere yakıcaksınız ama bir süre sonra yakmak için üşeneceksiniz bu sebeple elektrikli ya da bacasız şömine almak hem zahmetsiz hem de daha ucuz. Tabi orijinalinin yerini tutar mı derseniz, orası size kalmış.

Şömine Modelleri - 1

Koçtaş, Ikea, Bauhaus gibi firmalardan hem bacasız hem de elektrikli şömine bulmanız mümkün. Fiyatlarıda uygun olan modelleri mevcuttur.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu