Beyaz Eşya

Renkli “Beyaz Eşyalar”

Eskiden buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makineleri her zaman beyaz renk olurdu zaten ismide buradan gelmektedir. Günümüzde ise bir çok firma, farklı renklerde ürünler piyasaya çıkarmaktadır.

Renkli Beyaz Eşyalar - Samsung Renkli Çamaşır MakinesiArtık dolabınızın veya banyonuzun rengine göre ya da sevdiğiniz renkte beyaz eşyalar almanız mümkün. Bu yaz aylarında evine beyaz eşya alıcaklar ya da yeni evlenicekler genellikle uçuk kaçık renkler seçmektedirler ancak daha kullanışlı olanı almanızı tavsiye ediyoruz. Mesela gri almanızı öneriyoruz çünkü fazla el izi olmaz ve hemen hemen her renk dolabınız ile uyum sağlayabilir.

Renkli Beyaz Eşyalar - Samsung

Renkli Beyaz Eşyalar

Arçelik, Beko, Smeg gibi firmalar son bir kaç senedir trend olan, siyah, kırmızı, pembe, yeşil, mavi, sarı renklerde buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi çıkarmışlardır. Aynı buzdolabı veya diğer makinelerin beyaz renkleri örnek olarak 1.500 Türk Lirasına satılırken, aynı makinenin farklı renkleri daha pahalıya 1.700 – 1.800 Türk Lirasına satılmaktadır. “Evinizde tarz yaratmak ucuz değildir” demek istiyorlar.

Renkli Beyaz Eşyalar - Smeg - 2

Renkli Beyaz Eşyalar - Smeg

Ama güzel göründükleri şüphesiz gerçek. Eğer sizde beyaz eşyalarınızı yeniliyecek veya yeni satın alıcaksanız, hayatınıza bir renk katın ve renkli buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alın. Özellikle SMEG markası retro tarzda çok güzel makineleri mevcuttur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu