Aksesuar

İlginç ve Eğlenceli Nevresim Takımları

Yataklarımızın üzerine örtüklerimize genellikle, evde bulunanlar arasında en çok bayanlar için önemlidir. Erkekler, ne üzerinde yattıklarına veya yatağın üzerinde bir nevresim takımının olup olmamasını önemsenmez. Yapılan bir araştırmaya göre kadınlar ev için en çok nevresim takımlarına para harcamaktaymış. Birbirinden farklı çeşit çeşit, renk renk nevresim takımları mevcut yani çok fazla seçeneği olan bir sektör.

İlginç ve Eğlenceli Nevresim Takımları - 5

Bazı firmalar kadınların yatakta söz hakkının daha fazla olacağına inanmış ve yatağın büyük bir kısmını kadınlara ayrıldığın ayrıldığı çizmiş.

İlginç ve Eğlenceli Nevresim Takımları - 7

Çiftlerin ilk başta zorlandıkları konulardan biri de, yataktaki taraf seçimidir. Her ikisinide yataklarının belli bir kısmında daha rahat uyurlar ve bu taraf ikisinde de aynı ise sorun orada başlıyor. Bu genellikle sonlandıran çoğunlukla erkek kesimi oluyor çünkü ne tarafta olursa olsun sonuçta uykusu ağır basan taraf hep erkekler. Tabi ikisinde rahat uyudukları taraf farklı ise o zaman yatakta yer seçimi daha kolay oluyor ve çiftler sınırlarını hemen kabul ediyorlar.

İlginç ve Eğlenceli Nevresim Takımları - 9 İlginç ve Eğlenceli Nevresim Takımları - 8

Genellikle evlerimizde kullandığımız nevresim takımları desenli, çizgili ya da sade renkler de olur. Ama bazı firmalar klasik nevresim takımlarının dışına çıkmış ve gördüğünüzde yüzünüzü güldürebilecek nevresim takımları tasarlamışlar. Bazılarının üzerinde yazı, bazılarına resim yerleştirerek birbirinden neşeli ve eğlenceli nevresim takımları dizayn etmişler.

İlginç ve Eğlenceli Nevresim Takımları - 6 İlginç ve Eğlenceli Nevresim Takımları - 4

Bu nevresim takımı beni çok güldürdü, tabiki bu oyunu bilenler ne amaçla yapıldığını az çok tahmin etmişlerdir. Bunu tasarlayan insanlar nevresim takımına komik ve bir o kadar eğlenceli bir bakış açısı getirmişler.

İlginç ve Eğlenceli Nevresim Takımları - 3 İlginç ve Eğlenceli Nevresim Takımları - 2

Defter kağıdı olan bu nevresim takımında eşinizi uyandırmaya kıyamadığınız her gün için sizin yerinize eşinizi sabah kalktığında gülümsetecek bir not bırakmış oluyorsunuz. Tabiki üzerine kalemle bir şeyler yazmıyorsunuz ama yazılmayacak gibi de durmuyor.

İlginç ve Eğlenceli Nevresim Takımları - 1

Ama anladığım kadarıyla dünyada, yatağın tarafını seçmek galiba herkes için sorun. Bu firmalarda bu seçimi ortadan kaldırma çabasında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu