Mutfak

16 Lüks Mutfak Dekorasyonu Modeli

Önceki konularda genelde küçük alana sahip mutfakları daha işlevsel olarak nasıl kullanabileceğinize dair dekorasyon fikirleri vermeye çalıştık. Fakat asıl dekorasyon işi daha geniş ölçülerde bir mutfağa sahipseniz zevkli hale geliyor. Yer sorununuz olmadığı için her eşyayı istediğiniz şekilde düzenleyip, zevkinize göre dekore edebiliyorsunuz.

Biz de bu yazımızda aslında bir bakıma geniş mutfaklar için dekorasyon önerileri vermeye çalışacağız. Tabi burada yine mutfağınızı dekore ederken sizin de aynı zamanda ilham alabileceğiniz lüks mutfak ürünleri kullanılan modellerden örnekler vermeye çalıştık.

Lüks mutfak dekorasyonu aslında biraz geniş bir tabir. Geniş metrekarelere sahip mutfakları doğru eşyalarla dekore edip, fazla bir maliyet gereksinimi olmadan da lüks görünen bir mutfağa sahip olabilirken, beyaz eşyasından mutfak dolaplarına, aydınlatmasından duvar fayanslarına yani mutfağı girdiğinizde karşınıza çıkan her ayrıntıyı son teknoloji ürünlerden seçmek ve bu ürünlerde kullanılan işçiliğin de birinci kalite olması yani gerçekten de her ayrıntının lüks olması, lüks bir mutfağa sahip olmanın şartıdır.

Bir üstteki paragrafta anlattıklarımıza örnek verecek olursak; klasik renklerin dışında dekore edilen siyah mutfak tasarımları zaten başlı başına bir mutfağı farklı gösteren bir dekorasyon fikridir. Kaldı ki artık ankastre ocak, fırın, buzdolabı, bulaşık makinesi gibi beyaz eşyaların siyah dahil her rengini bulmak mümkün. Yine daha birkaç gün önce paylaştığımız ve son dönemde artık bilinir hale gelen akrilik mutfak tezgahı mutfağınızı olduğundan daha şık ve kullanılan malzemeye göre lüks gösteren başka bir ayrıntıdır.

Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 1 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 2 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 3 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 4 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 5 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 6 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 7 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 8 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 9 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 10 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 11 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 12 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 13 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 14 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 15 Lüks Mutfak Dekorasyon Modelleri - 16

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu