Oturma Odası

2016 Doğtaş Yeni Sezon Tv Üniteleri

Tv üniteleri hayatımıza çok hızlı bir giriş yaptı. Hem kullanışlı hem şık modelleri ile evlerimizin adeta vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Tabi bu da markalar arasında bir rekabete bu rekabet ise kullanıcılar için daha çok çeşit daha uygun fiyat ve daha kaliteli ürünlere vesile olmakta.

Zeyn TV Ünitesi : 1605 TL

Doğtaş Yeni Sezon TV Ünitesi - Zeyn

Bu rekabette önde olan firmalardan bir tanesi tabi ki mobilyanın öncü isimlerinden biri olan Doğtaş. Yeni ürün kataloglarında birbirinden şık ve kullanışlı modeller hazırlayan Doğtaş, TV ünitelerinin sadece bir süs olmadığının bilincinde olarak hazırladıkları tasarımlarla kullanıldıkları yaşam alanlarını ferahlatmaya ve pek çok farklı şekillerde kullanılmaya uygun olmalarına özen göstermişler.

Siento TV Ünitesi Alt ve Üst Modül : 1650 TL

Doğtaş Yeni Sezon TV Ünitesi - Siento

Biz de yeni sezon kataloglarında yer verdikleri ürünleri fiyatlarıyla birlikte sizlerle paylaşalım istedik.

Riena TV Ünitesi : 915 TL

Doğtaş Yeni Sezon TV Ünitesi - Riena
Kullanılacağı alanın büyüklüğüne göre farklı modeller seçme şansı sunan Doğtaş kataloğunun TV ünitesi almadan önce mutlaka incelenmesi gerektiğini söylemeden geçmek olmaz. Country, trendy, noble ve daha birçok farklı modeli bulunan bu ünitelerin modellerinin yanı sıra ekonomik oluşu da cazip kılan nedenlerden.

Retro TV Ünitesi Alt ve Üst Modül : 1475 TL

Doğtaş Yeni Sezon TV Ünitesi - Retro
Tv üniteleri üzerlerinde bulundurdukları raflar ile hem vitrin olarak kullanılmakta hem de kitaplık vazifesi görmekte. Bunun yanı sıra çekmeceleri ile de evin derli toplu durmasına katkı sağlamakta. Pek çok eşyanın hem el altında olmasını hem de göz önünde dağınık durmasını engelleyerek kullanışlı bir hal almakta.

Norway TV Ünitesi Alt, Üst ve Yan Modül : 2480 TL

Doğtaş Yeni Sezon TV Ünitesi - Norway

Duvarı boydan boya kaplayan TV üniteleri bir yana küçük ve kullanışlı TV üniteleri çok daha fazla tercih edilmekte. Bunun da temel nedeni stüdyo daireler dışında evlerin genellikle küçük odalardan oluşması diyebiliriz.

Dolce Vita TV Ünitesi Alt ve Üst Modül : 7.385 TL

Doğtaş Yeni Sezon TV Ünitesi - Dolce Vita

Neyse ki Doğtaş bu konuda en az büyük Tv üniteleri kadar kullanışlı ve şık duran mini üniteler ile hayatımıza kolaylık katıyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu