Ev Dekorasyonu

Yeni Sezon Dresuar Modelleri

Ev dekorasyonunda odalarımız olduğu kadar giriş ve antrelerde önemli yerlerdir. İlk eve giriş alanları olup burada oluşturacağınız dekorasyon ile hoş geldin derken sizi içeri çeken ve büyüleyici bir atmosfere girdiğiniz hissini yaratırken evin diğer yerleri için merak uyandıran alanlardır. Bir kitap alırken nasıl o kitabın ön sözünü yada giriş bölümünü okuyarak kitap hakkında fikir sahibi oluyorsanız evin girişi de aynı şekilde evin hikayesi hakkında bir bilgi verecektir. Her evin bir ruhu vardır o ruhu da ancak kişilerin tarzları yaratmaktadır.

Mudo Dresuar Modelleri
Mudo Dresuar Modelleri

Evinizin alanı ne şekilde olursa olsun mutlaka o alanda yapacağınız bir düzenleme ile girişinizi renklendirmeniz mümkün olacaktır. İlk giriş alanının dekore edilmesi için öncelikle ihtiyaçlarınızın belirlenmesi gerekmektedir. Her ev için ihtiyaçlar değişiklik gösterebilir. Girişte genelde kullanılan portmanto ve askılık gibi parçalar öncelikli olup daha sonraki aşamada görsel olarak bu parçalarla bir araya getirilerek dekore edilmesi sağlanır.

Dresuar Modelleri İstikbal Zenit
Dresuar Modelleri İstikbal Zenit

Girişlerin alanlarına göre kullanılacak parçalarda önemlidir. Girişiniz yeterli büyüklüğe sahip ise uygun bir şifonyer, dar ise bir dresuar, hiç yeriniz yoksa en azından duvarda bir ayna kullanmanız doğru bir dekorasyon olacaktır.

Dresuar Modelleri İstikbal Queen
Dresuar Modelleri İstikbal Queen

Tarzınıza uygun olarak bir çok renk ve ebatta, modern, klasik veya vintage esintilerinin oluşturduğu bir çok farklı dresuar mevcuttur. Sizin tek yapmanız nasıl bir dresuar tercih edeceğinize karar vermektir.

Dresuar Modelleri İstikbal Glory
Dresuar Modelleri İstikbal Glory

Dresuarların komidinden farkı yüksek, ayaklı ve dar olmasıdır. Fakat komidini andıran dresuarlarda mevcut olup bazıları tek çekmece veya aşağı kadar çekmecelere de sahiptir. Düz, sade, eskitme lake, kaplama, ahşap gibi bir çok malzemeden imal edilen dresuarlar ile oldukça göz dolduran altın varaklı olanına kadar bir çok çeşidi bulunmaktadır. Önemli olan sizin kendi eviniz için hangisinin en uygun olduğuna karar vermenizdir.

Dresuar Modelleri İstikbal Brillance
Dresuar Modelleri İstikbal Brillance

Dresuarların üzerine konan ayna ve yardımcı aksesuar ile süslenirken yanlarına bir koltuk, tabure veya gösterişli bir vazo ilave edilerek girişin renkli görünmesine katkıda bulunurlar. Dresuarların üzerine yerleştirilecek aksesuarlarda ise yerleşim şekli önemlidir. Genelde aksesuarlarınızı V şeklinde dizerek en şık görüntüyü sağlarsınız.

Dresuar Modelleri Doğtaş Exclusive
Dresuar Modelleri Doğtaş Exclusive

Bu aksesuarlar dizilirken dresuarın üzerindeki ayna veya tabloyu kapatmamak dikkat edilecek diğer bir ayrıntıdır. Mumlar kandiller, abajurlar ve çiçekler bu alanın süslemesinde kullanılan parçalardır.

Dresuar Modelleri Alfemo Nova
Dresuar Modelleri Alfemo Nova

Biz de bu konuda İstikbal, Doğtaş, Alfemo, Bellona gibi çeşitli markaların dresuar modellerinden oluşan bir yazı dizisi hazırladık. Evinize göre aradığınız mobilyayı bulmanızda umarım yardımcı olabildik.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu