AksesuarBanyo

Banyo Aksesuarı Alacaklar İçin İpuçları

Banyo Aksesuarı  - 2

Evin her alanının modern ve güzel bir görünümüne sahip olmak isteyenler banyolarını da dekore etmek için ufak değişikliklerle ve fazla para harcamadan güzel hale getirebilir. Banyo dekorasyonunda aksesuarların büyük önemi bulunmaktadır.

Banyo Aksesuarı  - 3 Banyo Aksesuarı  - 1Banyo dekorasyonu yaparken yine banyonuzun eski şekline göre birkaç değişiklik yaparak evinizin genel dekorasyonuna da uygun bir görünüm elde edebilirsiniz. İlginizi çekebilecek ve misafirlerinizin dikkatini üzerinde toplayacak banyo aksesuarlarıyla süslenmiş bir banyonuz olmasını sağlayabilirsiniz. Diş fırçası ve macun kutusundan, sabunluk, tuvalet fırçası ve havluya kadar her şeyi ayrıntılı olarak düşünmek bu aşamada önemli.

Banyo Dekorasyonunda Aksesuar Seçimi

Şık, modern ve diğer banyolardan farklı bir banyonuz olmasını istiyorsanız öncelikle aksesuar renklerine önem vermelisiniz. Bu şekilde hayalinizdeki banyoya kavuşabilirsiniz. Banyo dekorasyonu yapılırken aksesuarlar arasında en önemli konu banyo aynasının seçimidir. Banyo aynası banyonun büyüklüğüne ve dekorasyonda aktif olarak kullanacağınız renklerden oluşan bir ayna olmalıdır. Farklı tarzlarda banyo aynaları kullanılabilir. Arkadaşlarınızı, komşu ve akrabalarınızı şaşırtacak güzellikte banyo aynası seçmelisiniz. Zira banyo aynası banyoyu başlı başına farklılaştıracak bir aksesuardır.

Banyo Aksesuarı  - 5

Banyo Aksesuar Seçimleri

Banyonuzu dekore ederken aksesuar seçimlerine dikkat etmeniz gerekiyor. Bunların başında klozet örtüsü ve banyoda varsa paspas seçimi gelmektedir. Bunların desenli olarak banyo genelinde kullanılan renkleri içermesi gerekiyor. Eğer o renkler bulamamışsanız beyaz kullanarak bu aşamayı da geçebilirsiniz. Paspas seçerken paspasın alt bölümünün kaymaz türde olanlarını tercih edin. Zemine tutunabilen paspaslar banyoyu kullananların düşmesini engelleyecek güzel bir özelliktir.

Banyo Aksesuarı

Banyo Aksesuarı  - 4

Küvette kullanılabilecek aksesuarlarında banyonuzla uyumlu olması önemli detaylardan biridir. Banyo aksesuarlarını ağırlıklı olarak beyaz, pembe, mavi ve yeşil renklerde seçebilirsiniz. Banyo aksesuar seçimi yaparken kullanışlı olması, çabuk temizlenebilir ve kısa sürede nem ya da rutubetten etkilenmeyen ürünler olmasına özen gösterin. Banyo aksesuar seçimi yaparken evdeki diğer kişilerden de fikirler alarak uyumlu olabilecek en güzel aksesuarları seçmelisiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu