MobilyaOturma Odası

2016 Bellona Oturma Grubu Modelleri

Evlerimizi süsleyen tasarımları ile oldukça modern bir çizgi yanı sıra kullanışlı oturma gruplarına sahip olan Bellona markası çizgisini devamlı yükselterek tüketicilere en iyi hizmeti sunmaktadır. Yeni evlenecek veya evini yenileyecek kişilerin devamlı oturacak belkide misafirlerini ağırlayacağı oturma odaları oldukça önemlidir.

2016 Bellona Oturma Odası Takımları - Sidney S Luks
Sidney S Lüks – 5.248 TL

2016 Bellona oturma odası takımlarının modelleriyle beraber fiyatlarını da görselin hemen altına ekliyoruz.

2016 Bellona Oturma Odası Takımları - Sandra Lüks
Sanda Lüks – 3.226 TL

Hem günlük yaşam alanının konforlu olması hemde sıcak bir ortam yaratmasının yanı sıra sizinde tarzınızı yansıtan tasarımları içinde sizinde tercih edeceğiniz bir oturma grubu mutlaka vardır.

2016 Bellona Oturma Odası Takımları - Luisa Major
Luisa Major – 3.718 TL

Renk seçeneklerini sizlere bırakırken tasarlanmış olan Linda Lüx oturma grubu lima mürdüm ve ekrunun uyumunu ortaya koyan yerden yüksek ayakları ve kolay temizlenen kumaşı ile oldukça kullanışlıdır. Zerowall özelliği ile kolayca yatak olması yatılı misafirlerinizi ağırlamada oldukça kullanışlı tasarlanmıştır. Çekyattan ziyade salon takımı görüntüsü ile de rahatlıkla misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz bir takım.

2016 Bellona Oturma Odası Takımları - Line Lüks
Line Lüks – 2.621 TL

Su yeşili, pudra, vizon, mürdüm tonlarını birbiri ile mükemmel uyumu ile iki renk olarak tasarlanan bu oturma grubu içinizi ısıtacak ve işte tam istediğim oturma odası takımı dedirtecek kalitede.

2016 Bellona Oturma Odası Takımları - Linda Lüks
Linda Lüks – 2.621 TL

Pembe, beyaz deri ve çiçekli desenin uyumu ile tasarlanan step S lük oturma grubu takımı da oldukça kullanışlı. Yatak olabilme özelliği ve yüksek ayakları ile bu senenin en iddialı takımları arasında yer alıyor. İyi ki sana rastladım sloganına sahip olan Bellona için bu oturma grubu ile ne demek istediğini tam anlamı ile anlatan bir model.

2016 Bellona Oturma Odası Takımları - Kolin S Major
Kolin S Major – 2.046 TL

Yuvarlak hatları ile değişik bir model olan Fabio Majör Takımı şık ve sade bir model olup kahve tonların uyumu ile evlere konforu getirmeye aday.

2016 Bellona Oturma Odası Takımları - Karen
Karen – 3.981 TL

Evlerine baharı getirmek ve çiçekli desenleri ile uyumu yakalayan bir model olan Tina Lüks takım Toz pembe ve lilyumun uyumunu ortaya koymuştur. Berjerlerde çiçekli kumaş kullanılırken kanepelerde düz renk kullanılarak oluşturulan takım çiçekli yastıklarla da tamamlanıyor.

2016 Bellona Oturma Odası Takımları - Fabio Major
Fabio Major – 2.522 TL

Daha bir çok renk ve seçeneğe sahip olan Bellona oturma odası takımları evlerinizi süslemeye hazırlar.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu