Çocuk Odası

Bebek Yatak ve Beşik Modelleri

Anne ve baba olmak tarif edilemez bir duygu. Bebeklerin o küçücük elleri, ayakları, insana bütün yorgunluğunu, sinirini, stresini unutturan o küçücük gülümsemesi her şeye değer olduklarının bir kanıtı.

Bebek Beşik - 4

Bebek Beşik - 3

Bebeğinizi yanı başınızdan hiç ayırmak istemezsiniz, gözünüz sürekli onda olsun, uyurken bile uzak olmasın istersiniz biliyoruz. Bu yüzden sizin için en güzeli bir beşik almak olacak. Ama beşiğini seçerken hem kullanışlı hem güzel hem de fiyatının çok olmamasını istersiniz. Biz ekonomik durumunuzu bilmediğimizden, beşik fiyatları ile ilgilenmeyeceğiz bu yazımızda ancak size uygun kullanışlı ve güzel olan beşikleri paylaşacağız. Örneğin; beşiğin yanında bir dolabı olabilir ve eşyalarını o dolaba kayabilirsiniz ya da sepet şeklinde de isteyebilir, istediğiniz yere götürme imkanı bulabilirsiniz.

Bebek Beşik - 2

Bebek Yatağı - 1

Belki de istediğiniz, bebeğinizin kendi odasında yatması gerektiğidir. Kendi odasında kalması onun daha rahat edeceğini düşünüyor olabilirsiniz. O zaman güzel ve kullanışlı bir karyola, neşeli bir tasarım yapmak sizin elinizde. 

Bebek Yatağı - 3 Bebek Yatağı - 2 Bebek Beşik - 1

Ne kadar beşik ya da yatak alırsanız alın, onu güzel ve neşeli yapan bebeğinizin olacağından hiç şüpheniz olmasın.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu