Ev DekorasyonuOturma Odası

Bellona Koltuk Takımları: “Kalite İsteyenlere”

Bellona koltuk takımları modelleri hem oturma odalarında hem de misafir odalarında kullanıma uygun şekillerdedir. Bellona salon koltuk takımları içerisinde modern tasarım mobilyalar ve oldukça şık tasarımlardan oluşan oturma grupları da bulunmaktadır. 

Bellona yeni sezon takımları içerisinde küçük odalar için uygun olarak tasarlanmış mobilya çeşitleri de bulunurken aynı zamanda geniş odalar için farklı parçalarını birleştirilerek kullanıldığı mobilyalar da bulunmaktadır. 

Son yılların Bellona koltuk takımları arasında en çok tercih edilen renk tonları mavi ve gri gibi tonlar olarak bilinmektedir. Mavinin koyu ve açık oldukça farklı renk kartelaları sunan modelleri bulunmaktadır. 

Bellona Koltuk Takımları : Lofty Modeli
Bellona Koltuk Takımları : Lofty Modeli

En Çok Talep Edilen Bellona Koltuk Takımları Nelerdir?

Bellona modelleri içerisinde en çok tercih edilenler, genellikle kullanım anlamında kolaylıklar sunan ve modern tasarımlar içeren koltuklar olarak bilinmektedir. Bu modeller içerisinde renk anlamında da en çok tercih edilenler yumuşak renkler olarak bilinmektedir. 

Koltuk modelleri içerisinde hem şık modellerde hem de spor modellerde kullanılmakta olan Chester model koltuklar da Bellona modelleri içerisinde en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Düğmelerin oluşturduğu modern tasarımlar, ev dekorasyon ürünleri ile birleştirildiğinde çok özgün bir sunum oluşturmaktadır. 

Bellona Koltuk Takımları : Mistral Modeli
Bellona Koltuk Takımları : Mistral Modeli

Talep edilen koltuk modelleri içerisindeki bir diğer seçenek ise açılabilir berjer özellikleridir. Bu koltuk modelleri ev içerisinde yatak ihtiyacı çok olan ya da sık misafiri gelen ev sahipleri tarafından sıkça tercih edilmektedir. 

Bellona Salon Koltuk Takımları Modelleri 

Bellona markasının salon için tasarladığı koltuk takımı modelleri, avangart modeller değil, modern tasarımların daha şık biçimlerde sunulduğu modeller olarak bilinmektedir. Bellona markasından salon koltuğu almak isteyenlerin hem şık hem de kullanışlı modeller tercih etmesi halinde pek çok ürüne ulaşmaları mümkün olmaktadır. 

Salon mobilyaları içerisinde genellikle iki üçlü ve iki berjer olacak şekilde takımlar yapılmaktadır. Fakat bazı müşteriler tarafından ev tasarımı ya da ev büyüklüğüne göre iki üçlü ve bir berjer şeklinde takım yaptıkları da bilinmektedir. 

Bellona koltuk takımları içerisinde bulunan salon modellerinde en çok toprak tonu renkler tercih edilmektedir. Bu renkler, ahşap tasarım ayaklar ile kullanılarak salonlarda şık bir görüntü oluşmasını sağlayabilmektedir. 

Bellona Kampanyalı Koltuk Takımı Ürünleri Nelerdir?

Bellona indirimli koltuk takımları, genellikle teşhir olarak satışa sunulan ürünler üzerinden olmaktadır. Ürünlerin belirli mağazalarda sergilendikten sonra satılması halinde ürünlerin normal fiyatı üzerinden indirim olanakları sunulmaktadır. 

Kampanyalı ürünler içerisinde geçmiş dönemin tasarım modelleri de bulunmaktadır. Bu modellerin seçilmesi halinde eski satış ücretleri üzerinden satış yapılması nedeniyle güncel koltuk takımı ürünlerine göre daha ekonomik oldukları bilinmektedir. 

Bellona Koltuk Takımları : Loris Modeli
Bellona Koltuk Takımları : Loris Modeli

Bunların yanı sıra belirli dönemlerde marka yetkilileri tarafından yürütülmekte olan kampanya dönemleri de bulunmaktadır. Bu dönemlerin avantajlı fiyatlarından yararlanmak için mağazaların ya da internet sitesinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.  Kampanyalı ürünler sürekli olarak güncellendiği için daha sağlıklı bilgi vermek amacıyla Bellona’nın resmi internet sitesinde yer alan Kampanyalı Ürünler kısmına göz atabilirsiniz.

Bellona Oturma Grubu Modelleri 

Bellona tarafından üretilen oturma odası modelleri, oda büyüklüklerine göre farklı çeşitler sunmaktadır. Salon takımına benzer modellerin kullanılmasının yanı sıra köşe takımı gibi küçük modellerin de oturma grubu modelleri arasında yer aldığı bilinmektedir. 

Bellona oturma grubu modelleri içerisinde çok sık tercih edilen oturma gruplarında gül kurusu rengi ve benzer tonları çok sık tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra mavi ve lacivert tonları da son dönemin oturma grubu modelleri arasında en çok tercih edilenler olarak bilinmektedir. 

Oturma grubu tercihi yapacakların öncelikle oda büyüklüklerine hesap ederek bu büyüklüğe uygun modelleri satın almaları önerilmektedir. Bununla birlikte odanın genel tasarımı da ön görülerek köşe ya da Chester gibi modellerden hangisinin alınacağı da belirlenmektedir. 

Bellona Koltuk Takımları Fiyatları

Bellona, tüm ürünlerinde olduğu gibi koltuk modellerinde ara ara kampanyalar ve %10 – 20 arasında fırsatlar sunmaktadır. Eğer almayı düşünüyorsanız bu fırsatları kaçırmamanızı öneririz. Aynı zamanda Bellona koltuk takımları fiyatları vade farkıyla da olsa taksit seçeneği sunmaktadır. Peşin ve taksitli satışlar arasında ortalama 500 ile 1000 TL değişkenlik göstermektedir. Burada tüm Bellona modelleri fiyatlarını yazmak isteriz ancak sürekli değişkenlik göstermekte ve bu sebeple sizi de yanıltmak istememekteyiz. Beğendiğiniz Bellona modelini, firmanın kendi resmi sitesinde arayıp bulduktan sonra aşağıda da gördüğünüz üzere fiyat listesi kısmını tıklayarak, tüm seçenekleri görebilirsiniz.

Bellona Koltuk Takımları Modelleri Fiyatları
Bellona Koltuk Takımları Modelleri Fiyatları

Bu yazımızı beğendiyseniz Oturma Odası kategorimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu